3 maggio 2018 
TIME is Love.11 [Show 4]  Ex-New Centro di arte Contemporanea (MB) Italia
Darrere la benzinera 
albert bayona
8 de maig 2018
Arts Santa Mònica (BCN) 
SILENCI/s 
Toni Serra (Abu Ali) Ricard Aymar - Albert Bayona - Ferran Blancafort - Félix Blume - Carme Garolera - Pep Mata - Jordi Tolosa - Ignasi Villares


TIME is Love.11. Darrere la benzinera, forma part juntament amb altres treballs i artistes, del programa internacional de videoart, "TIME is Love" i que es podrà veure a l'Ex-New Centro di arte Contemporanea de Sulbiate (MB) Italia
TIME is Love, va néixer el 2008 de la mà del comissari Kisito Assangni i ha viatjat per les principals ciutats del món explorant el tema de l'amor en temps difícils i portant cada any un programa específic de videoart, té com a objectiu oferir una selecció d'obres a través de les quals es puguin examinar diversos enfocaments artístics i descobrir tant els contrastos derivats de les diferències en el context cultural com les característiques comunes a causa de la creixent globalització del món de l'art.

SILENCI/sUna aproximació de diferents artistes al concepte de silenci, des de la fotografia fins a la instal·lació i que es podrà veure a l'Arts Santa Mònica de Barcelona del 08.05 al 08.07 de 2018.
Exposició a cura de Jordi Tolosa
Viure el silenci és potser la millor manera que tenim per fer-nos una idea de l’eternitat entesa com l’absència de temporalitat. En una estona de silenci (tot i estar incrustada en el temps), el primer minut i l’últim tenen idèntic caràcter. En el seu transcurs no es produeix cap mena de narrativitat o seqüencialitat i això fa que els seus components indiferenciats l’acostin per similitud a la qualitat d’allò no-creat, que estaria fora de la successió inexorable dels esdeveniments. Es tractaria, doncs, d’una analogia, no només perquè el silenci absolut és impossible d’assolir en el temps vital (sempre hi haurà l’opac batec del cor i el lleu murmuri de la respiració) sinó perquè el silenci invoca l’essència des de l’existència i ambdues realitats són radicalment distintes. Aquesta aparent conjunció paradoxal d’esferes antitètiques faria palès allò que molts poetes i místics anomenen l’inefable, és a dir, allò que no es pot explicar amb paraules.
I. Villareshttps://www.facebook.com/timeisloveshow
https://www.timeisloveshow.org/about
https://www.ex-new.com/it/ 


http://artssantamonica.gencat.cat/ca/detall/Silenci-s