visualitza al teu navegador
FILE ELECTRONIC LANGUAGE EXHIBITION
SESI DIGITAL ART GALLERY

2022,JULY 13TH TO AUGUST 28TH

SÃO PAULO
SUPERCREATIVITY


CASUAL SOUNDS AND POSSIBLE MELODIES, 2019
10:00
L'ORIGEN D'AQUESTS SONS PROVÉ DE LA REPRODUCCIÓ DE DISCOS DE PEDRA A 78 REVOLUCIONS PER MINUT EN UN GRAMÒFON. POSTERIORMENT ES VA DIGITALITZAR, RECUPERANT L'ÀUDIO ORIGINAL I SEPARANT-LO DELS SOROLLS.
A PARTIR D'AQUEST MOMENT, EL SO ES RESTAURA I LA COMPOSICIÓ COMENÇA LLAVORS.
AL VÍDEO, TRIP_1.EL DARRER PASSEIG DE BETH SHORT
BETH SHORT (LA DÀLIA NEGRA) VA PASSAR LA DARRERA MEITAT DE L'ANY 1946 VIVINT A LOS ANGELES. LA SEVA VIDA SOCIAL ES VA CENTRAR EN ELS LOCALS NOCTURNS DE HOLLYWOOD I DOWNTOWN A LOS ANGELES. EL MATERIAL FÍLMIC QUE ES MOSTRA EN EL VÍDEO VA ESTAR ENREGISTRAT PER LA "COLUMBIA PICTURES" PER A L'ESCENA DEL TAXI AMB RITA HAYWORTH A LA PEL·LÍCULA, "DOWN TO EARTH", AQUEST MATERIAL CONTÉ UNA RECREACIÓ GAIREBÉ EXACTA DELS PASSOS FINALS DE BETH SHORT DURANT LA NIT QUE VA DESAPARÈIXER, AL LLARG DEL CARRER OLIVE STREET I EL VUITÈ CARRER, AMB DUES VISTES INCREÏBLEMENT RARES DEL "CROWN GRILL", EL DARRER LLOC AL QUAL VA SER VISTA VIVA, EL 9 DE GENER DE 1947.

 

Wikimedia Commons. File 2006. Festival Internacional da Linguagem Eletrônica - 2006 banner.jpg
EL LINGUAGEM ELETRÔNICA FILE; FUNDADA L'ANY 2000 PER RICARDO BARRETO I PAULA PERISSINOTTO, FILE TÉ COM A OBJECTIU MAGNIFICAR LES DISCUSSIONS TECNOLÒGIQUES EN L'ÀMBIT CULTURAL. A MÉS DEL TRADICIONAL ESDEVENIMENT ANUAL A LA CIUTAT DE SÃO PAULO, EL FESTIVAL S'EXPANDEIX A TRAVÉS DE LES FRONTERES NACIONALS I INTERNACIONALS A CIUTATS COM RIO DE JANEIRO, VITÓRIA, BELO HORIZONTE, CURITIBA, PORTO ALEGRE, SÃO LUIS I BRASÍLIA. LA MISSIÓ DE FILE ÉS PROMOURE UN ACCÉS MÉS AMPLI DEL PÚBLIC EN GENERAL ALS LLENGUATGES TECNOLÒGICS DEMOSTRANT COM EL NOSTRE MÓN CONTEMPORANI ES BASA EN ELS AVENÇOS DELS NOUS MITJANS DIGITALS.
Image SESI-SP
L'ANY 2012, EN UNA INICIATIVA PIONERA, ES VA INAUGURAR LA GALERIA D'ART DIGITAL SESI-SP
DES DEL SEU DEBUT, HA ANAT EXPLORANT DIFERENTS ASPECTES I ENFOCAMENTS DE L'ART DIGITAL.
EL FORMAT A L'AIRE LLIURE I L'ESPAI PÚBLIC PERMET ABORDAR TEMES D'INTERÈS PER A LA CIUTAT D'UNA MANERA INTUÏTIVA I PARTICIPATIVA, A MÉS DE SUSCITAR DEBATS SOBRE L'IMPACTE QUE TÉ UNA GRAN METRÒPOLI EN LA VIDA DELS SEUS HABITANTS.
LA GALERIA SITUA SÃO PAULO AL MAPA DELS FESTIVALS D'ART I TECNOLOGIA D'ARREU DEL MÓN I A L'AVANTGUARDA DE LES CIUTATS QUE INTEGREN LA CULTURA COM A PART DEL SEU TEIXIT URBÀ.
A MÉS, OFEREIX OPORTUNITATS DE COL·LABORACIÓ ENTRE ARTISTES I COL·LECTIUS D'ART DE DIFERENTS PAÏSOS.
SESI, DIGITAL ART GALLERY
AVENIDA PAULISTA 1313
SÃO PAULO
BRAZIL
Històric de participació en FILE
2017 - Amb el treball" Darrere la benzinera".
2022 - FILE ARCHIVE, last five years.
2022 - Sesi Digital Art Gallery, amb el treball " Casual sounds and possible melodies".
Creative Commons Site / No social share / Current Year